Een cilinderslot is het deel van het slot waarin de sleutel wordt gestoken. Een deurslot dat wordt gebruikt om een ​​deur op slot te doen. Cilindersloten zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan de mate van veiligheid dat u nodig heeft om uw huis (of garage) veilig achter te laten en kies dan welke kwaliteit cilinderslot u nodig heeft.

cilinderslot

Cilinderslot SKG2

Cilinderslot SKG2 vertraagt ​​indringers met minimaal 3 minuten. Het SKG2 cilinderslot heeft een doorboorbeveiliging (maar geen kerntrekbeveiliging).

Cilinderslot SKG3

Cilinderslot SKG3 vertraagt ​​indringers met minimaal 5 minuten. Het SKG3 cilinderslot is bestand tegen boren, kerntrekken, klopsleutelmethode en lockpicken. Functies zoals stalen bruggen, antislagbeveiliging en geharde stalen pinnen maken het dieven moeilijk om in te breken. Wilt u uw deur beschermen tegen dieven, kies dan voor cilinderslot SKG3 (in combinatie met veiligheidsbeslag) of cilinderslot SKG2 met kerntrekbeslag. In sommige gevallen is het mogelijk om SKG2 en SKG3 cilindersloten te combineren!

Eén sleutel voor alle cilindersloten

Met veel sleutels rondlopen is niet prettig. Het zou mooi zijn als één sleutel kan worden gebruikt voor meerdere cilindersloten. Bij het vervangen van cilindersloten kunt u het beste kiezen voor een set gelijksluitende cilindersloten. Hierdoor kunt u met één sleutel zowel de voor- en achterdeur als de garage openen. Bij haverkamshop.nl bestel je snel een cilinderslot of gelijksluitende set cilindersloten.